Uvjeti korištenja usluga i sadržaja

Privatnost i tajnost podataka

Portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Portal ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

 

Linkovi

Neki od linkova na Portalu vode na web stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala www.ronitisemora.com. Portal nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

 

Promjene sadržaja Portala

Portal zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Portalu bez obaveze prethodne najave. Portal nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

 

Ukidanje i zabrana korištenja Portala

Portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

Portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

 

Autorska prava

Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Portala www.ronitisemora.com i vlasnika sadržaja. Postavljanjem Materijala (uključivo tekstova, datoteka, slika, fotografija, video klipova, zvukova, glazbenih djela, drugih autorskih dijela ili bilo kakvih drugih materijala na Portalu), zadržavate autorska prava na Materijalima te zadržavate pravo da koristite Materijale na način na koji to želite. Vašim postavljanjem Materijala na Portal, Portal ne stječe autorska prava na njima, već postavljanjem Materijala na Portal, dajete Portalu ograničeno pravo korištenja, prerade, javnog izvođenja, objave, reprodukcije i distribucije Materijala na Portalu. Portal ovime ne stječe pravo da prodaje ili distribuira Materijal izvan Portala. Dozvola koju dajete Portalu je ograničena i oslobođena bilo kakve naknade.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Portal koristeći adresu: info@ronitisemora.com.

 

Uvijeti korištenja

Sve informacije, uključujući slike i video materijale na Portalu  informativnog su sadržaja i podložne su promjenama bez prethodne najave. Portal ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Također, isti nisu odgovorni za tipografske pogreške.
Sadržaji objavljeni na Portalu www.ronitisemora.com ne smiju se replicirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Portala.
Također, Portal ne odgovara za poruke uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja objavljenih na društvenim medijima i u komentarima članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolirati sve poruke. Dotične rubrike funkcioniraju kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici Portala.